inbraakbeveiliging

Hallo, ik ben Peter Wienia,

Al 23 jaar gespecialiseerd in het Politie Keurmerk Veilig Wonen.

Veel bedrijven “doen” het Politie keurmerk naast andere dingen zoals een winkel of aannemer en dan gaat de specifieke/actuele kennis soms naar de achtergrond want er zijn dan zo veel  aandachtspunten.

Omdat ik uitsluitend inbraakbeveiliging doe volgens het Politie keurmerk, blijf ik bij de les mede door mijn specialisatie en regelmatige opfristrainingen.

Het geeft mij veel voldoening om steeds opnieuw een woning veilig te maken en mensen Veiligheid te geven.

Omdat kwaliteit voorop staat heb ik in 2012 de prijs gekregen ( van het CCV)  voor Beste Politie keurmerk bedrijf.
Super trots ga ik verder en werk liefst in de provincie Utrecht zodat ik altijd dichtbij de klant ben.

Na het eerste contact maak ik een offerte met prijzen inclusief montage en BTW. zodat de klant altijd een exacte prijs weet.
Stap 2 is het monteren van de sloten. Dit doe ik ook zelf en omdat het precies werk is en bovendien doe ik dat altijd met plezier.
Na montage vraag ik het certificaat Politie keurmerk met raamstickers aan bij het CB&V in Wageningen. (de certificeringsinstelling)

Soms wil een klant zelf (een deel) monteren. Waarom niet? Want dat spaart kosten. Ik lever dan tegen de  bouwmarktprijs.
En de moeilijker sloten monteer ik dan vaak zelf.  Gezellig om samen met een klant aan de slag te gaan.

Ook geef ik altijd gratis een jaar ná-service omdat een deur of raam bij seizoenswisselingen, vocht, kou of hitte wel eens trekt.
Immers een slot moet het hele jaar goed werken.

Wie weet zie ik u bij een inventarisatie van uw woning.

met vriendelijke groet,

Peter Wienia

Contact: 0343-574373

info@pwkbeveiligingen.nl

Ons werkgebied

In de directe omgeving van onze vestiging In Amerongen zoals Wijk bij Duurstede,  Tiel,  Houten,  Odijk,  Bunnik,  Zeist, Driebergen,  Doorn,  Leersum,  Maarn,  Maarsbergen en  Rhenen

 

Maar ook in de rest van Midden Nederland zoals:

Utrecht,  Woerden,  Hilversum,  Amersfoort,  Veenendaal,  Ede,  Wageningen,  Arnhem,  Nijmegen,  ’s Hertogenbosch, Culemborg,  Tiel,  Maurik